DIY - opskrifter og inspiration

Her er link til de nogle af de opskrifter og idéer jeg har lavet og vist her på bloggen. Klik på teksten under billedet for at komme til DIY.

Du kan bruge idéerne som du vil, men jeg ser gerne du laver et link til min side, hvis du fremviser dem på nettet... Bare sådan for god ordens skyld!Rigtig mange af de ting jeg sysler med, er fundet på nettet og på andres blogge. Når jeg viser dem på bloggen, laver jeg også et link til hvor jeg fandt idéerne og inspirationen. Mange gange laver jeg mine egne ændringer og sætter mit eget præg på andres idéer. Men måske du bedre kan lide de farver og former de oprindeligt er lavet i...

Så tag et kig rundt på bloggen, og find mere inspiration, opskrifter og sjove idéer via de links jeg har lagt ind under de forskellige indlæg.- så er der styr på brillerne :o) En gave til drengerøven ;o)


-også DIY på blomst og link til stjernerne.og 

6 kommentarer:

 1. Hvor er der mange skønne ideer.

  Tak fordi du deler :-)

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. WAW...Her er mange skønne ting og jeg kan se, at gaven til drengerøven snart skal prøves og gives til en ven, som har alt ( næsten ). Derfor svær at finde på små gaver til.

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg læser bloggen Farmorfabrikken, og hun lindede til dig. Så jeg blev jo selvfølgelig nysgerrig. Hvor er du bare dygtig. Jeg bliver nødt til at følge med i hvad du finder på. ❤️😉

  SvarSlet
 4. Hej, er lige startet på taske til flaske. Tror den bliver rigtig fin.
  Har lyst til at lave flere af dine ting.
  Vh Anna

  SvarSlet
 5. Super blog tak at du deler.
  Elsker gaven til drengerøven☺

  SvarSlet
 6. Super blog tak at du deler.
  Elsker gaven til drengerøven☺

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...